Mulla on tosiaan jäänyt kirjoittamatta tänne nyt lähi aikoina niin tässsä tulee Tampereen näyttelystä lästien juttuja ja muuta sellaista...

Leiri Hirvikarissa 29.-31.8.-08

2103870.jpg

Lapin kennelpiirin nuorisojaosto järjesti leirin Hirvikarissa 29.-31.8.-08. Johon lähdin Hannan ja Artun ja Veeran ja Helmin kanssa heti koulusta päästyä leirille. Leirille oli  ilmoittautunut 14 koirakkoa  lisäksi vielä ohjaajat ja niiden koirat.
Ohjelmassa meillä oli agilityä/temppurataa, näyttely/jh-treenit ja toko/naksutreenit.

Lauantaina aamulla ennen mitään treeniä jaettiin joukkueet: ryhmä 1, ryhmä 2 ja ryhmä 3. Me minä ja Kassu (slk), Johanna ja Pepe(cava), Tuuli- Maaret ja Saga(eng.set) ja Hanna ja Wilma (tolleri).
Kaikki ryhmät harjoittelivat jokaista treeniä. Kassu meni ihmeellisen hyvin kaikki agility-esteet. Näyttelytreenit menivät myös hyvin. Naksutreeneissä oli hieman ongelmia. Mutta kyllä se siitä sujui.Lauantaina iltapäivällä meille kävi luennoimassa Katariina "Kati" Vahvelainen, koiran ruokinnasta ja ensiavusta. Lopuksi me kaikki saimme hienot Hill'sin logolla varustetut avaimenperät.

2103867.jpg

Sunnuntaina oli aamulla vielä yhdet treenit ja sen jälkeen oli itse leiriolympialaiset. Johon kaikki osallistui. Ensin oli agility/temppurata jonka sai aloittaa ryhmä 3. Sitten ryhmä 2 ja viimeiseksi ryhmä 1. Agilityn jälkeen oli näyttely jossa en käynyt Kassun kanssa koska Hannan Arttu ja Kassu päättivät ottaa "pienet" painit. Artulle tuli pieni reikä silmän alapuolelle. Ei sen pahempaa. Junior handlerissa kilpailin Ess. Ninnin kanssa. Junior handlerissa tuomarina oli Janika Kuusijärvi.Meidän ryhmä oli toinen!Ruoka oli kyllä tosi hyvää.

Majoituimme 14 ja 12 hengen huoneissa. Me minä, Hanna, Janina, Sara, Veera ja Milla olimme samassa huoneessa ja juttua kyllä riitti ainakin puoleen yöhön saakka :) Kiitos kaikille seurasta ja muutenki!!
Kuvien laatu on huono..

1.-3.8.08 Kuopio Sawo Show

4 näyttelyä samana viikonloppuna. Perjantaina oli kaksi, lauantaina yksi ja sunnuntaina 1.

Perjantain aikataulu oli seuraava: Bichonit alkoi klo. 10. Ensin kehässä oli Helmi ja tuloksena Eri2. Sitten Assi ja tuloksena Eh4. Ajokoirat oli samalla aikaa ja molemmat saivat Eh:n. Junnut oli kahdeltatoista. Kilpailin Bertan (Ei-San Cerafiina) kanssa ja selvisimme 10 parhaan joukkoon.Toinen näyttely oli bichoneiden erikoisnäyttely. Tuloksena Helmillä Eri3 ja Assilla Eh. Siinä aamulla sivussa kävin myös esittämässä Bertan ja tuloksena oli Eri3.

Lauantaina Ajokoirat olivat taas samaan aikaan ja molemmille Eh. Helmi sai Erin ja oli kolmas luokassaan. Assi sai jälleen Eh:n. Junnuissa kilpailin Kultaisellanoutajalla, Jakella joka oli näyttelyreissulla Amerikasta saakka. Emme sijoittuneet mutta pääsille 8 parhaan joukkoon. Sivussa aamulla esitin Friidan ( Ei-San Friida) ja tuloksena Eh.

Sunnuntaina kaikki meni päällekkäin : (. Ajokoirista kehässä oli vain uros, Rami joka sai Eh:n. Bichoneissa molemmat saivat Erin ja Assi oli luokassaan neljäs Helmi kolmas. Junnuissa kilpailin Nellillä  pääsimme kymmenen parhaan joukkoon. Kiitos kaikille koirien lainaamisesta ja myös juttu seurasta!!

1802226.jpg

12.-13.7.-08 Oulu

Oulussa oli kaksi näyttelyä samana viikonloppuna kansainvälinen ja kansallinen. Osallistuin molemmille päiville junnuihin. Näyttely paikka ei ollut parhaimmasta päästä. Keskus kenttä jossa oli kaikki rotukehän oli TODELLA märkä/vetinen edellisien päivien sateista johtuen.
1802120.jpg
Lauantai oli sm-osakilpailu jossa kilpailin jälleen Nellin (
Minatan Easy Exellence) kanssa. Kisa sujui hyvin ilman sadetta. Ensin tuomari Rob Douma, Alankomaista poimi jatkoon viisi. Vaihdettin koiria mulle vaihtokoiraksi tuli Lk.Saksanseisoja Tinka. Kun kolme oli sijoitettu alkoivat perhoset todella lentää vatsassa. Lopulta voitin nuorempien sarjan. En meinannut edes uskoa. Ennen ryhmäkehien alkua oli PäivänParas-kilpailu. Vanhempien voittaja suomen mestari 2007 Tiia Nyberg. Vaihtokoiraksi tuli ihana Afgaanin Teuvo. Lopulta kisa päättyi Tiian viedessä voiton. Eli itse olin 1/2. Onnea Tiialle!!

Sunnuntaina sää ei ollut kyllä paras mahdollinen nimittäin vettä satoi. Onneksi junnukehä oli tänäänkin kaviouralla. Tänäänkin kisakoirana oli Nelli. Sijoituimme 4:ksi Kari Valkeapään tuomaroidessa.


21.-22.6.-08 Rovaniemi Juhannus

Juhannusnäyttely olikin tällä kertaa ulkona: Napapiirin Messualueella. Lauantaina mulla oli vain junnu kehä. Jossa tuomarina Jari Laakso. Sijoitusta ei tällä kertaa tullut.

Sunnuntain ajan kohtana oli rotukehät että junnukehät. Aamun ensimmäisenä ajan kohtana oli viedä Bertta-havanesi (Ei-San Cerafiina) valioluokkaan ja tuloksena ERI2. PN-kisassa ei sijoituttu. Esitin vielä Bertan Ei-San kasvattajaluokassa joka sai KP:n ja oleen ROP-KASVattaja. Onnea!

Sitten oli bichoneiden vuoro. Jossa olin vain ottamassa kuvia ja tuloksia. Havaneset ja friset arvosteli Jo Shepers, Hollannista.

Seuraavana oli junnut. Ensin oli Piirin mestaruus-kisa. Kilpailin Nellin (Minatan Easy
Exellence) kanssa.  Tuloksena PM-3. Toinen kilpailu olikin sm-osakilpailu jossa kilpailin Nellin kanssa. Sijoitusta ei tullut. Tuomarina oli Kajaanilainen ex-junnu Hilla-Tuuli Keränen. Onnea sijoittuneille!

14.-15.6.-08 Vännas
1802084.jpg
Vännaksessa Helmi (Minartan Hot dream) sai toisen SERTin ja ensimmäisen CACIBin ja ollut lopulta VSP. Justiina Pn 2 ja vara-cacib. Eli ihan hyvin. Onnittelut minartanin purukalle!!
Itse oli tuohon samaiseen aikaa hoitamassa koiria..Minartan popoota...

12.6.-08 Rovaniemi
 
1802072.jpgLapin nuuskut järjestivät Rovaniemen kauppatorilla match show:n. Johon äiti lähti kuskiksi ja kuvaajaksi. Kuvat ei kylläkään ollu niin hyviä että niitä olis voinu laittaa nettiin... Mutta matkamiehitys oli seuraava: Äiti(kuskina&kuvaajana), Ville (katsojana), Minä (handlerina) ja koirat Nelli (Minartan Easy Exellence) ja Siru (Minartan Gambler Geisha). Junior handler oli ensin, jossa kilpailin Nellin kanssa jälleen.. Me sijoituimme 3:ksi. Sen jälkeen Nellin vuoro oli aikusissa ja sai punaisen nauhan ja tuli kolmaneksi tässäkin. Siru meni heti Nellin jälkeen kehään ja sai sinisen nauhan ilman sijoitusta. Vuorossa oli parikilpailu johon osallistuin molempien kanssa Nellin ja Sirun :) tässäkin kilpailussa olimme 3. :)
 
Kotiin lähdettyä mukaan väliltä tuli Helmi(Minartan Hot Dream) ja Justiina (Minartan Frist and Last). Jotka menevät viikonloppuna ruotsiin Vännakseen näyttelyy..Pidetään peukkuja sinne!!
 
Suuri KIITOS Äidille kun jaksoi taas kuskata minua ympäri Rovaniemeä.. :)
 
Onnittelut kaikille tuloksiinsa tyytyväisille!!

7.-8.6.-08 Kemi/Keminmaa
 
Kemissä oli kaksi ryhmänäyttelyä samana viikonloppuna. Lauantaina 1&9 ryhmille ja sunnuntaina 6&8 ryhmille. Molemmilla päivillä oli Junior handler.
 
Kilpailin molempina päivinä Nellin kanssa.
 
Lauantaina tuomarina oli Henrik Johansson, Ruotsista. Kilpailijoita oli 4. Josta sijoituimme Nellin kanssa 2. Jakkilan Jennyn viedessä voiton. Onneksi olkoon!
 
Sunnuntaina tuomarina Lena Danker, Suomesta. Kilpailijoitajälleen 4. Voitimme nuorempien sarjan!! Päivän paras-kilpailussa vastustajana Janika Kuusijärvi koiransa Kasperin (Grouseseeker's Snow King) kanssa, joka tuli vaihtokoirana minulle. Paivän paras-kisassa jäimme kuitenkin toiseksi. Onnittelut Janikalle!!

1828828.jpg

24.5.-08 Rovaniemi

1802024.jpg
 
Rovaniemellä järjestettiin ryhmänäyttely ryhmille 5/6&8. Kilpailin bichon frisé Nellin (Minartan Easy Exellence) kanssa. Nuorempia oli 4. Koiria vaihdettiin minulle tuli walesinspringerspanieli Iida (Fanwans Amaze Me), joka oli reipas nuori narttu.
Josta sijoituimme Nellin kanssa 3. Onnittelut kaikille!!
 
23.5.-08 Pello
 
Länsirajankennelkerho järjesti Match Shown Pellon jäähallin viereiselle kentälle.

Nelli (Minartan Easy Exellence) oli sin.1 ja BIS 3!! Justiina (Minartan Frist and Last) sai punaisen nauhan mutta ei sijoittunut.
 1802017.jpg
Sain olla tuomarina Lapsi&Koira-kilpailussa. Voiton vei Juulianna Ylisaukko-oja suomenlapinkoira Tessun kanssa! Arvostelin myös sekarotuiset. Niitä ei ollut kuin yksi ja päätös oli helppo. 
 
15.-16.3.-08 Tampere
 
Matka alkoi Rovaniemen juna-asemalta kello 21.10 jolloin juna lähti kohti Tamperetta. Lähdin Jennyn kanssa Rovaniemeltä Tampereelle kahden Englanninspingerspanielin Millan (New Design How About Me) ja Candyn (Twitters Cappuccina) kanssa. Jutta, Jennyn sisko tuli villakoiransa Santun (Canmoy's Scandalmonger) kanssa Oulusta.
 
Aamulla olimme Tampereella 05.38, me odoteltii Tampereen juna-asemalla että näyttelyn ovet avattaisiin kello lähestyi puoli 8 lähdimme kävelemään linja-auto pysäkkille. Perille päästyi 'riensimme' sisälle saadaksemme hyvät paikat läheltä kehää. Lauantaina ei tullut sijoituksia kummallekkaan.
 
Sunnuntaina kilpailin taas Santulla sijoituin 5:ksi. Mutta se sijoittuminen meni 100% Santulle koska tuomari katsoi Santun kuononpäästä varpaisiin :)
 
Tuomarina lauantaina oli Otto Krcal, Itävalta
 
Tuomarina sunnuntaina oli Lee Cox, Itävalta
 
Suurkiitos Jutalle kun lainasi Santtua junnuihin ja jaksoi pestä sen perjantai iltana!!
Kiitos matka- ja juttuseurasta Jenny, Jutta ja Eija!

1801971.jpg