Vuoden viimeinen näyttely pidettiin Helsingin Messukeskuksessa, johon lähdin bussilla bichoni Nellin kanssa. Sisko ja Markku menivät omalla autolla torstaina Jyväskylään ja olivat siellä yötä. Ja ajoivat perjantaina Syvinkäälle hotelliin laittamaan koirat. Sari meni junalla ja Paula lentokoneella. Suurin osa pellolaisista meni erillä kyydillä, jotkut junalla, bussilla, omalla autolla tai lentokoneella.

Aamulla kl.8.00 lähdimme bussilla kohti Kemiä josta porukkaa tuli lisää. Ruokailimme Tupoksen Abc:llä ja sen jälkeen ulkoillutimme koirat. Seuraavat pysähdyspaikat olivat Viitasaari, Heinola ja Helsinki. Matka sujui ongelmitta.

2160749.jpg2160753.jpg

Lauantaina oli näyttelypäivä, jolloin oli junnut ja myös bichonit. Bichonit alkoivat heti yhdeksältä. Ja junnut puoli kymmenen. Repe sai ERIn ja oli luokassaan kolmas, Hennan esittämänä. Paavo (Nellin poika) sai EHn eikä sijoittunut luokassaan. Junnuissa kilpailin Nellin kanssa. Kilpailu meni hyvin, paitsi Nellillä oli keskittymishäiriö :D eikä sijoitusta tullut. Nelli lähti heti kehien jälkeen Siskon ja Markun mukana kohti Pelloa. Tämä oli siis minun viimeinen kilpailu nuorempien ryhmässä, ensi vuonna sitten vanhemmissa.

Sunnuntaina olin turistina. Katsoin muita kehiä ja kiertelin kojuja. Iltapäivällä olin katsomassa ryhmäkehiä. Heti Bis-kehän loputtua lähdimme ajamaan Rovaniemelle.

Kiitos Esalle majapaikasta, Maijalle Hildelle Alinalle Jennylle Janinalle Jennalle Janika ja muille seurasta!!