Lädin tätini Siskon kanssa Pellosta junalla kohti Seinäjokea. Mukana oli äiti Nelli ja tytär Helmi. Seinäjoella Helena oli vastassa meitä Repen kanssa.


Perjantai päivä meni koiria laittaessa. Kerkesimme pestä ja trimmatan Repen ennen kuin Marjo tuli Piikun kanssa, Kauhajoelta. Repen jälkeen vuorosa oli Piikun trimmi. Sisko trimmasi Piikun sillä aikaa kun pesin Helmiä. Kun koirat saatiin puunattua oli Helena laittanut lohilaatikon lämpenemään uuniin joka maistui hyvälle. Illan suussa lähdimme Marjon, Piikun ja Nellin kanssa kohti Kauhajokea. Yövyin siis Marjon luona toisen yön. Nelliä ei tarvinut pestä kun se oli perty torstaina ennen lähtöä ja Nelli ei ollut menossa kuin junnuihin minun kanssa. Joten kostutin turkin ja föönasin sen suoraksi.

Repen kanssa kehässä

Lauantai aamuna lähdimme Marjon luota aamulla kuuden aikaan, mukana Marjon tytöt Emilia ja Julia ja Emilian koulukaveri Saija lisäksi koirat Nelli ja Piiku. Tampereella olimme aamulla kahdeksalta. Yritimme päästä mahdollisimman lähelle kehää mutta kehän laita oli jo ihan täynä joten päätimme kortteerata viereiselle kehälle. Esitin Repen nuortenluokassa tuloksena ERI2 ja Helmin avoinluokassa tuloksena ERI.PN-kehän jälkeen juoksin junnu-kehälle ja kerkesin sinne hyvin. Kilpailin junnuissa Nellin kanssa. Tuomari Saija Juutilainen piti meidän yhteistyöstä, muttei se kuitenkaan sijoituksiin riittänyt.

ennen junnu-kehää..

Kehien jälkeen menin taksilla Marjan luo missä olin yötä. Marja asui Tampereen keskustassa. Hänellä on kissa Missu, joka tuli toimeen Nellin kanssa todella hyvin. Aika kului Marjan kanssa lepposasti kuulumisia vaihdettaessa ja television parissa.

Sunnuntai aamuna lähdin taksilla kohti Pirkkahallia. Oli aika sattuma kun taksikuski sanoi että meillä on myös bichoni sen nimi on Arttu Nauru ja siellä missä Nelli asuu on myös Arttu. Olin näyttely paikalla kahdeksan jälkeen. Odottelimme junnukehän alkua. Vanhempien sarja alkoi vasta klo 13.00. Kävin Nellin kanssa junnuissa. Kauhistuneena katsoin kun Nelli ei nostanut häntäänsä!! Ajattelin silloin että nyt riittää Nellin vienti junnuihin vähäksi aikaa, pentujen jälkeen sitten taas. Tuomarimme Tuula Savolainen tykkäsi siitä kuinka käsittenlen koiraa rauhallisesti. Kehä loppui meidän osalta vasta klo 14. Heidi lupasi mennä minun kanssa samaa matkaa juna-asemalle kun menimme kerta samalla junalla. Heidin tuttu Tuula vei meidät asemalle. Kerkesimme istua junassa yhden minuutin ennen kuin se lähti liikkeelle..

Ensin Kiitos Siskolle että sain lainata Nelliä junnuhin nuin kauas! Kiitos Helenalle, Marjolle ja Marjalle yösijasta! Kiitos Heidille matkaseurasta!